Hyr bil

TRANSPORTFÖRETAG UPPSALA

Vi hjälper gärna till med olika transporter i Uppsala eller utanför Uppsala!

 Erforderliga försäkringar
 Trygga transporter
 Vi har yrkestrafiktillstånd
 Vi löser transporten

FÅ PRISFÖRSLAG

Fast pris på transporten i Uppsala

Ofta kan vi lämna ett fastpris på det som ska transporteras så att allt är klart angående priset innan uppdraget ska utföras. Det ger trygghet för alla parter. Viktigt är bara att vi får rätt underlag så att vi kan lämna ett fast pris på en transport inom Uppsala eller utanför Uppsala. För privatpersoner finns det möjlighet att nyttja RUT-avdraget i vissa fall.

Vi hjälper dig med alla dina transportbehov

Vårt transportföretag i Uppsala kan hjälpa till med en mängd olika transporter som att köra ett paket från A till B, hämta något som är krångligt att transportera, en budtransport och så vidare. Naturligtvis har vårt transportföretag i Uppsala de försäkringar och tillstånd som krävs för en trygg transportverksamhet.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss om det finns behov av att transportera något, en fråga eller vad det än kan handla om. En seriös flyttfirma Uppsala.

bohag

Skatteverket administrerar RUT-avdraget som gäller för privatpersoner men inte för företag. Avdraget benämns hushållsnära tjänster och max avdrag per år är 75000 kr per person under förutsättning att det finns en inkomst att hänföra avdraget till. Det krävs att vi får personnumret till oss samt att fakturan är betald för att vi ska kunna administrera avdraget.

RUT-avdraget gäller oftast inte kostnaden för lastbil eller flyttbil med kan gälla för chauffören i vissa fall. Välkommen att kontakta vår transportfirma i Uppsala om det finns olika frågor eller funderingar angående avdraget.

När vårt transportföretag transporterar något exempelvis inom Uppsala har vi de försäkringar och tillstånd som krävs för en seriös verksamhet inom transport. Vi har även yrkestrafiktillstånd med mera dokument som krävs för en seriös transportverksamhet.

När vi hanterar gods och annat är vi naturligtvis försiktiga så att inget skadas. Vi täcker in allt med olika hjälpmedel och metoder för att skydda det vi transporterar och naturligtvis kör vi bilen på ett säkert och försiktigt sätt.

Skulle trots allt an skada inträffa har vi försäkringar som träder in. Välkommen till en seriös aktör inom transport i Uppsala.