Kontorsflytt

KONTORSFLYTT UPPSALA

En kontorsflytt med oss innebär minimala avbrott för din verksamhet. Vi hjälper dig med kontorsflytten i Uppsala utefter dina villkor och specifika behov.

 Flexibla & tillgängliga kvällar, helger
 Försäkrade
 Erfarna
 Konkurrenskraftiga

FÅ PRISFÖRSLAG

Ditt företag i fokus vid kontorsflytt

Vi på flyttfirma Uppsala hjälper gärna till med olika former av kontorsflyttar.

Kanske ska flytten gå till en helt annan ort eller så kanske flytten är inom Uppsala eller till och med kanske inom samma byggnad. Inga problem, vi hjälper till oavsett. Som seriös firma inom området kontorsflytt har i varit med om en mängd olika typer av flyttar, den ena olik den andra. Men med vår erfarenhet kommer det att blir en behaglig process.

Företagsflytt med fastpris

Inför en offert kommer vi gärna ut på plats och tittar på uppdraget om så önskas. Under själva flytten, om vi får uppdraget, kan vi hjälpa till på de tider som passar er bäst så att störningar undviks i största möjliga mån – vi är flexibla. Önskas hjälp med nedpackning och uppackning så hjälper vi gärna till med det.

Flytt & Städfix i Uppsala
En seriös aktör inom området kontorsflytt i Uppsala

Packning

Som erfaren aktör inom området kontorsflytt vet vi att ett företag alltid behöver rulla på då störningar kan få stora konsekvenser.

Vi kan hjälpa till med kontorsflytten på kvällar, helger eller röda dagar om det skulle krävas. Allt för att minimera störningarna så att er verksamhet kan fortlöpa på ett bra sätt.

Naturligtvis har vi de försäkringar som krävs under en kontorsflytt precis som vid alla andra flyttar. Trygghet vid flytten!

Vår firma har en lång erfarenhet av olika flyttar som exempelvis kontorsflytt. Vi vet vad som krävs för att det inte ska bli problem under själva flytten.

Yrkestrafiktillstånd har vi via transportstyrelsen precis som alla andra seriösa aktörer som håller på med kontorsflytt och andra flyttningar.