piano

PIANOFLYTT UPPSALA

Behöver du hjälp med att flytta ett piano, flytta en orgel eller flytta en flygel? Vår firma har gedigen erfarenhet av att flytta dessa tunga och otympliga instrument. Vi vet med andra ord vad som krävs för att inte skador ska uppstå på instrumentet eller på den som bär.

Vi flyttar regelbundet pianon, orglar eller flyglar inom eller runt Uppsala.

 RUT-avdrag 50%
 Vi flyttar alla instrument
 Försäkrat vid hantering
 Försäkringar och trafiktillstånd

FÅ PRISFÖRSLAG

Fast pris på pianoflytt

När du anlitar oss för att flytta exempelvis ditt piano inom eller runt Uppsala kommer du att få ett fast pris. Ett fast pris underlättar för alla inblandade så att inga missförstånd uppstår. Fast pris för din trygghet. Det är då bra om vi kan få ett så bra underlag som möjligt när vi lämnar ett pris. Det är naturligtvis billigare att flytta ett piano som finns på markplan än ett som står uppe på en vind och som ska bäras ner där hiss kanske inte finns.

RUT avdrag vid pianoflytt i Uppsala

RUT-avdraget gäller vid en pianoflytt om det är så att pianot inte ska slängas på tipp eller återvinning utan fortsättningsvis ska användas eller säljas på exempelvis second hand. Som alla seriösa aktörer inom branschen har vi naturligtvis de försäkringar som krävs om något mot förmodan skulle inträffa. Vi har även trafiktillstånd och andra tillstånd som krävs för vår flyttfirma Uppsala.

Varmt välkommen att kontakta oss för en prisuppgift för exempelvis din pianoflytt i Uppsala.

bohag

RUT-avdrag

RUT-avdraget gäller för en hel del olika tjänster och administreras och sköts om via Skatteverket.

Vid flytt av ett piano eller ett annat instrument gäller RUT-avdraget. Det betyder att arbetskostnaden reduceras med 50%. Avdraget gäller dock inte om exempelvis pianot ska kasseras på tipp eller kommunens återvinning. Om det är så att pianot ska återanvändas via Second hand är det lite krångligare regler som gäller för RUT-avdraget.

För att vi ska kunna administrera avdraget via Skatteverket är det ett krav att vi kan uppge personnumret på den som avdraget avser. Samtidigt ska fakturan vara betald. Välkommen att kontakta oss vid frågor om RUT-avdraget.

Försäkrade & tillstånd

Ditt instrument – exempelvis ett piano – kommer att vara försäkrat under själva flytten – hela vägen!

Om pianot fortsättningsvis ska användas inom det egna bohaget så är vi naturligtvis försiktiga vid hanteringen. Vi täcker in pianot efter konstens alla regler så att ingen skada uppstår. Skulle dock en skada olyckligtvis inträffa har vi företagsförsäkring som då träder in och tar kostnaden. Lika försiktiga är vi om pianot exempelvis ska flyttas till en auktion eller en butik för second hand.

Tryggt – Säkert – Hela vägen

Välkommen till Flytt & Städfix i Uppsala