Packning

BOHAGSFLYTT UPPSALA

Som erfaren aktör inom flytt i Uppsala hjälper vi dig som privatperson att flytta varthän du önskar att flytta!

 RUT-avdrag ger 50% reducering av arbetskostnaden
 Alla tjänster inom flytthjälp inom men även utanför Uppsala
 Försäkrat bohag
 Trafiktillstånd via transportstyrelsen

FÅ PRISFÖRSLAG

Fast pris på bohagsflytten i Uppsala

Oftast lämnar vi fast pris på en flytt i Uppsala vilket borgar för att det inte blir några missförstånd angående kostnaden. Dock är det viktigt att vi får reda på vad som önskas hjälp med så att vårt offertunderlag blir så tydligt som möjligt. Med hjälp av vår priskalkylator går det redan nu att få ett ungefärligt pris på din flytt i Uppsala eller på annan aktuell ort.

Vi hjälper till med hela flytten eller vissa delar enligt dina önskemål. Med RUT-avdraget reduceras arbetskostnaden för flytten med 50% vilket vi administrerar via Skatteverket. Hos oss kan du räkna med att vi kan hjälpa dig med alla flyttjänster som önskas och för din trygghet har vi alla försäkringar samt yrkestrafiktillstånd för att kunna bedriva en seriös flyttfirma Uppsala med omnejd.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för en offert eller prisförslag på din bohagsflytt i Uppsala.

bohag

RUT-avdraget som administreras via Skatteverket medger avdrag för en mängd olika hushållsnära tjänster där olika tjänster inom flytt ingår.

Några exempel på flyttjänster som kan vara aktuella i Uppsala kan då vara hjälp med flyttpackningen, hjälp med att demontera lampor, tavlor och gardiner, hjälp med att bära och flytta, hjälp med att montera upp allt på den nya adressen och så vidare. Varje person har rätt till max 75000 kr per år fördelat på olika hushållsnära tjänster där flytt ingår.

Det som behövs för att kunna göra avdraget är att fakturan är betald samt att personnummer är anmält till oss.

Varmt välkommen att kontakta oss vid funderingar på RUT-avdraget.

En bohagsflytt med oss i Uppsala innebär en trygg bohagsflytt från A till B. Vi är mycket noga med att våra kunder ska känna att vi hanterar bohag på ett optimalt sätt. Det betyder då att vi täcker in bohaget på ett bra sätt för att skydda det. Vi bär bohaget på ett säkert och försiktigt sätt för att därefter packa in allt på vår flyttbil så att bohaget ligger stadigt. När vi därefter framför vår flyttbil kör vi på ett försiktigt och säkert sätt för att ytterligare skydda bohaget som vi hanterar.

Trots all vår försiktighet kan ju trots det en olycka inträffa. Men i sådana undantagsfall träder vår försäkring in och ersätter en eventuell skada fullt ut. Viktigt är att om något är speciellt värdefullt som exempelvis en tavla eller kanske en vas så kan det vara klokt att transportera sådant separat exempelvis i en privatbil istället för flyttbilen.

Försäkrat, tryggt och säkert hela vägen

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städfix i Uppsala