Kontorsflytt

FÖRETAGSFLYTT UPPSALA

En företagsflytt med oss innebär minimala nedtider för din verksamhet. Vi vet hur viktig din verksamhet är för dig och dina kunder. Låt oss hjälpa dig med företagsflytten i Uppsala helt på dina villkor och önskemål. Vi kommer gärna ut på plats och tittar för bästa lösning, innan en offert.

 Flexibla & tillgängliga kvällar, helger
 Försäkrade
 Erfarna
 Konkurrenskraftiga

FÅ PRISFÖRSLAG

Ditt företag i fokus vid företagsflytt i Uppsala

En företagsflytt är ofta ett stort projekt, beroende på hur stor verksamhet du bedriver. Vi har lång erfarenhet av företagsflyttar och vet hur vi skall anpassa oss för att möta just dina unika behov.

Verksamheten först vid företagsflytt

Beroende på omfattning på uppdraget kan vi vara flexibla och exempelvis åta oss att utföra uppdraget under en helg när dina anställda inte är på plats. Allt för att minimera nedtiden i din verksamhet.

Företagsflytt till fastpris

För bästa möjliga planering och för att vi skall kunna lämna ett fast pris så kan det vara lämpligt att vi kommer ut till ditt kontor och tittar på omfattningen samt lyssnar på dina krav/behov för att därefter ta fram en optimal plan som fungerar för er.

Lämna inte företagsflytten åt slumpen; anlita ett prisvärt proffs!

Flytt & Städfix Uppsala

Packning

Kvällar, helger eller andra tider som fungerar mest optimalt för er.

Vi anpassar oss efter era önskemål och krav – allt för att flytten skall gå så smidigt som möjligt.

FÖRSÄKRADE
Givetvis innehar vi en företagsförsäkring som täcker eventuella skador som uppstår – olyckor sker dock väldigt sällan.

Vi arbetar löpande på ett sätt som förhindrar att olyckor sker men ibland sker det utanför vår kontroll, såsom vid en trafikolycka – vår försäkring är till för att ni skall känna er trygga.

Är olyckan framme så tar vi vårt ansvar!

Vi har många lyckade företagsflyttar bakom oss och vi ser gärna att ni blir så nöjda så att ni kan tänka er att anlita oss till fler uppdrag, såsom exempelvis kontorsstädning eller andra former av transporter som krävs för att er verksamhet skall flyta på utan hinder.

Som seriös flyttfirma som bland annat hjälper företag att flytta så innehar vi självklart alla de tillstånd som krävs varav trafiktillstånd via Transportstyrelsen är ett av dem.

Det kanske låter självklart, men alla flyttfirmor följer tyvärr inte regelverket.