Flyttstädning

FLYTTSTÄDNING UPPSALA

Att flyttstäda är tungt! Vi hjälper dig med flyttstädningen i Uppsala med omnejd, till ett fast pris och med kvalitetsgaranti.

 RUT-avdrag 50% avdrag på arbetskostnaden
 Försäkrade
 Kvalitetsgaranti

FÅ PRISFÖRSLAG

Flyttstädning Uppsala pris

Den första frågan du kanske ställer dig inför valet att anlita en städfirma som hjälper dig med flyttstädet är såklart priset – vad kostar det?

Vi lämnar konkurrenskraftiga priser, alltid med kvalitetsgaranti. För att få reda på vad din flyttstädning kostar kan du med fördel kontakta oss antingen över telefon på 010-455 03 22 eller genom att fylla i vårt offertformulär för flyttstäd – vi återkommer oftast redan samma dag med ett prisförslag.

Priset baseras främst på boytan, men det finns vissa faktorer som kan påverka priset både upp och ner. Exempelvis en inglasad balkong medför såklart lite extra kostnad då det kräver mer tid.

Professionell flyttstädning

Du har troligtvis utfört en eller flera flyttstädningar tidigare i ditt liv, men har nu kommit till insikt att din tid är värd mer – vi håller med! Med dagens rutavdrag kan vi dessutom dra av 50% av den egentliga arbetskostnaden vilket gör det väldigt förmånligt att anlita en städfirma som tar hand om flyttstädet. Det gäller bara att hitta rätt firma, du har lyckats med det!

Flytt & Städfix Uppsala – vips så var flyttstädningen klar!

Packning

Kvalitetsgaranti på flyttstädet innebär att vi till ett fast pris, flyttstädar tills dess att städningen är godkänd av såväl hyresvärd och/eller de som skall flytta in efter dig.

Förekommer det brister på någon/några punkter så kommer vi alltså tillbaka och åtgärdar utan någon extra kostnad, såklart!

När vi är ute och jobbar på ”fältet” så är vår städpersonal som skall utföra flyttstädningen alltid försäkrade.

Även om vi inte hade varit försäkrade så hade vi givetvis tagit vårt ansvar om något går fel, men med vår försäkring så behöver inte du som kund oroa dig över företagets ekonomi (vilken i vårt fall är bra ändå).

Vi arbetar löpande för att undvika och förhindra att olyckor inträffar, men om olyckan är framme så tar vi vårt ansvar!