Packning

FLYTTHJÄLP

Vill du också bli en nöjd och glad flyttkund 🙂 ?
Anlita ett prisvärt proffs när du skall flytta som vet hur kvalitativ och trygg flytthjälp går till.

Vi på Flytt & Städfix Uppsala är en erfaren firma inom flytthjälp som utgår från Uppsala men som även åtar oss uppdrag i kringliggande orter samt flyttuppdrag med längre sträckor såsom exempelvis vid en utlandsflytt.

Vi har erfaren flytt- och städpersonal som ständigt är hungriga efter fler utmaningar.

Vårt mål är att du blir 100% nöjd vilket vi åstadkommer genom att ständigt utveckla både våra tjänster samt medarbetare.

Flytthjälp

Vi erbjuder flytthjälp till privatpersoner, företag, offentliga aktörer och alla andra som är i behov av flytthjälp. Oavsett vad ni önskar hjälp med så kan vi stå till tjänst. Det spelar ingen roll om det är en liten flytt eller en stor flytt.

Då vi är flexibla kan vi även ställa upp när det passar er bäst så som dagtid, kvällar och helger. Vi försöker alltid att anpassa oss till våra kunders specifika behov.

bohag

Försäkrade

För din trygghet är vi givetvis försäkrade, som en seriös flytt- och transportfirma bör vara.

Vår försäkring täcker ett belopp på upp till 10 miljoner kronor och träder in vid oförutsedda händelser såväl som vid misstag där en av våra medarbetare är orsaken till skadan.

Vi arbetar löpande för att förbättra våra tjänster samt minimera risken för skador – allt för att du som kund skall bli 100% nöjd med vår insats.

Fasta priser

Du kan välja att få ett fast pris eller löpande timpenning på vår flyttfirma. För att erhålla ett prisförslag/offert så kan du fylla i ett offertformulär direkt via vår hemsida eller ringa oss på 010-455 03 22 samt skicka mail direkt till info@uppsalaflyttfirma.com.

Oavsett vilken prisform du väljer så håller vi det vi lovar!

Flytt & Städfix Uppsala – en flexibel och trygg flytthjälp!

Varmt välkommen att höra av dig med just ditt behov.