Dödsbostädning

DÖDSBOSTÄDNING UPPSALA

Vi hjälper er med dödsbostädningen i Uppsala till ett bra pris och med kvalitetsgaranti hela vägen!

Det är inte roligt att prata om dödsbon som oftast innebär att en nära och kär familjemedlem gått bort.

Vi finns till för att stödja er med nödvändig arbetskraft i dessa tider av sorg så att ni kan avsätta tid åt att ta hand om varandra och allt annat som behöver tas om hand.

 Flexibla
 Försäkrade
 Bra prisbild

FÅ PRISFÖRSLAG

Dödsbostädning

Förutom sorg, tillkommer det såklart ansvar att ta hand om bohaget och bostaden din bortgångna familjemedlem lämnat efter sig. Som om du inte redan har allt för mycket att stå i!

Låt oss avlasta er på det sätt som krävs!

Vi kan stå för både tömning samt städning av dödsboet. Är ni i behov av andra kringliggande tjänster så välkomnar vi er att ta kontakt med oss på flyttfirma Uppsala.

Låt en erfaren flyttfirma hjälpa er.

Flytt & Städfix Uppsala

Packning

Tragiskt nog så är det väldigt förmånliga rutavdraget inte till någon förmån när det gäller tjänster kring dödsbon, men vi är konkurrenskraftiga både till pris och kvalitet och kan lämna ett prisförslag som förhoppningsvis är överkomligt.

Med ett intrasslat livspussel kan det vara svårt att tackla oväntade situationer som kan uppstå i samband med att en närstående går bort. Vi är därför flexibla och lyssnar lyhört på dina behov för att på bästa sätt avlasta dig där det behövs som mest.

Vi erbjuder flexibla arbetstider där kvällar/helger helt klart är lösbara.