Bärhjälp

BÄRHJÄLP UPPSALA

Om du eller ni behöver hjälp med att bära något i Uppsala så ställer vi gärna upp och hjälper till!

 RUT-avdraget gäller i vissa fall
 Bärhjälp inom Uppsala med omnejd
 Trygghet med försäkringar
 Bärhjälp åt företag/privatpersoner

FÅ PRISFÖRSLAG

Fast pris på Bärhjälp i Uppsala

Vi lämnar gärna fast pris på bärhjälp i Uppsala eller så arbetar vi på löpande timpris, det som passar bäst. När offert önskas så ser vi fram emot att uppdraget är väl beskrivet om det är möjligt. Känns det krångligt så kan vi säkert hjälpa till ändå men ett tydligt uppdrag är lättare att prissätta.

Vi hjälper gärna till om något ska bäras som exempelvis trädgårdsmöbler, kanske ett skåp som ska flyttas inom bostaden, hjälpa ett byggföretag att bära in skåp till ett bygge och så vidare. Vi hjälper till med att bära allt. Vid möblering inom en bostad gäller RUT-avdraget men vid möblering åt ett företag gäller inte avdraget, längre ner på denna sida finns lite mer information om RUT.

Som seriöst flyttfirma Uppsala har vi naturligtvis alla de försäkringar och tillstånd som krävs. Allt för en trygghet och säkerhet i toppklass. Hjärtligt välkommen till oss i Uppsala om bärhjälp önskas eller någon annan tjänst. Eller om frågor finns eller offert/prisförslag önskas.

bohag

RUT-avdraget gäller i vissa fall av bärhjälp. Avdraget reducerar i så fall arbetskostnaden med så mycket som 50 %. Max avdrag per år är 75000 kr (alla tjänster inom RUT) per person där förutsättningen är att det finns en inkomst att dra av emot.

Exempel på tjänster där avdraget gäller är att bära exempelvis en möbel från ett rum till ett annat, att bära in trädgårdsmöblerna på hösten, sätta fram möblerna på våren och så vidare. Avdraget gäller enbart för privatpersoner.

Andra exempel är att bära och samla ihop trädgårdsavfall och annat i trädgården inför bortforsling. Att köra bort detta och annat till kommunens återvinning berättigar dock inte till avdraget.

För att hantera avdraget via skatteverket krävs det att vi har tillgång till personnumret och att fakturan för tjänsten är betald.

Välkommen att kontakta oss vid frågor eller funderingar om avdraget.

När vi åtar oss och genomför uppdrag inom bärhjälp i Uppsala är vi så klart mycket försiktiga så att inget skadas. Om något är värdefullt så täcker vi in det på ett bra sätta innan vi försiktigt bär det som ska bäras.

Skulle något mot förmodan ändå inträffa trots våra försiktighetsåtgärder träder vår företagsförsäkring in och ersätter en skada fullt ut till 100%.

Om något är mycket värdefullt är det viktigt att vi diskuterar det och om exempelvis någon extra försäkring krävs i det aktuella fallet.

Trygghet, försäkrat och säkert