Hyr bil

HYRA FLYTTBIL UPPSALA

Ett bra budgetalternativ kan vara att hyra en av våra flyttbilar i Uppsala inklusive chaufför!

 RUT-avdrag gäller för chauffören
 Försäkringar finns
 Trafiktillstånd via Transportstyrelsen
 Chauffören packar in på flyttbilen

FÅ PRISFÖRSLAG

Hyra lastbil vid flytt i Uppsala

När du vill hyra en lastbil för flytt i Uppsala så är vi på Uppsalaflyttfirma det perfekta valet. Vi erbjuder uthyrning av en flyttbil med chaufför så att du och dina nära kan få de transportbehov som ni behöver vid flytten. Vi har olika flyttbilar redo för uthyrning och dessutom hjälper självklart vår chaufför till med packning och avlastning under flytten. En toppenlösning helt enkelt!

Fast pris på att hyra flyttbil i Uppsala

Vår policy är att lämna fast pris så långt det är möjligt för att inga missförstånd ska uppstå vad gäller våra priser. Tillsammans kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg som går att prissätta. Vi vet hur lång tid det tar att packa in allt på en flyttbil beroende på hur många av era vänner, släktingar eller familj som kan hjälpa till vid flytten.

Att hyra en av våra flyttbilar med chaufför är ett bra alternativ till att anlita oss för en hel eller en halv flytt. RUT-avdraget ger ytterligare en prisreducering då det går att få RUT-avdrag för chauffören (50% av arbetskostnaden) men dock inte för kostnaden för bilen. Om vänner, familj och släktingar enbart kan hjälpa till att bära på flyttdagen så kan vi vara behjälpliga innan det med exempelvis packning, demontering och så vidare. Det finns med andra ord olika nivåer av insatser från vår sida – ni bestämmer omfattningen.

Vad ni än önskar flytta så hjälper vi till. För allas trygghet har vi de försäkringar som krävs samt övriga dokument som exempelvis trafiktillstånd.

Varmt välkommen att kontakta oss för ett upplägg, en fundering på det här med att hyra flyttbil eller en offert. En seriös flyttfirma i Uppsala eller runt omkring Uppsala.

bohag

Via Skatteverket finns RUT-avdraget som gäller för en mängd olika hushållsnära tjänster där flytt är en av alla dessa tjänster. För att kunna göra avdraget ska det finnas en inkomst att dra av emot. Vidare ska fakturan för jobbet vara betald och personnumret ska anmälas till oss.

RUT-avdraget gäller inte flyttbilen utan den chaufför som hjälper till med inpackningen på flyttbilen. Varje person har rätt att dra av 75000 kr varje år för olika hushållsnära tjänster inom RUT. Kontakta oss gärna om det finns frågor på RUT-avdraget.

Att hyra en av våra chaufförer med flyttbil kan vara ett tryggt sätt att flytta istället för att själv hyra flyttbil. Alla är inte vana vid att packa in möbler och annat på en flyttbil så att allt ligger stadigt. Vi täcker in allt med täcken och filtar. När vi är klara med inpackningen kör vi flyttbilen på ett försiktigt och säkert sätt för att motverka skador.

Även om vi är väldigt försiktiga kan ju trots det en skada inträffa men då täcker vår försäkring en sådan skada.

Försäkringen täcker dock inte en skada som är orsakad av någon annan som hjälper till att bära. Varmt välkommen till oss på Flytt & Städfix i Uppsala.