RUT Avdrag hos Flytt & Städfix Uppsala

Rutavdraget är en skattereduktion som ger dig möjlighet att spara pengar när du anlitar oss på Flytt & Städfix Uppsala för tjänster som utförs i hemmet. Det kan vara allt från reparation av IT och vitvaror till flytt- och städtjänster. RUT-avdraget syftar till att främja den vita ekonomin genom att göra det mer attraktivt att använda seriösa och registrerade företag för dessa tjänster.

Så här fungerar rutavdraget generellt:

  • Välj en registrerad leverantör som oss: För att kunna dra nytta av rutavdraget måste du anlita ett företag eller en privatperson som är registrerad för att utföra tjänster med rutavdrag.
  • Bekräfta kostnaden: Innan tjänsten utförs måste du få en offert eller en överenskommelse som specificerar den totala kostnaden för tjänsten. Detta är viktigt eftersom du endast kan dra av en viss procentandel av kostnaden.
  • Betala fakturan: När tjänsten är slutförd och du har fått en faktura betalar du den som vanligt.
  • Dra av på deklarationen: När du fyller i din deklaration kan du dra av en del av kostnaden för de tjänster du har använt med rutavdrag. Denna del varierar beroende på typen av tjänst, men du kan dra av upp till en viss summa per person och år.

Så här fungerar rutavdraget hos oss på Flytt & Städfix Uppsala:

  • Välj oss vid flytt eller städtjänster.
  • Be om en kostnadsfri offert och planera utförandet av jobbet!
  • Betala fakturan: När tjänsten är slutförd och du har fått en faktura, betalar du den som vanligt.
  • Processen är klar! Vi ger dig rut direkt på fakturan, och du behöver inte deklarera avdraget själv – vi tar hand om det åt dig.

Vilka tjänster gäller rut för?

Det är viktigt att notera att rutavdraget endast gäller för tjänster som utförs i ditt hem eller din bostad och inte för arbete utfört på en arbetsplats eller i en fritidsbostad. Dessutom måste du vara folkbokförd i Sverige för att kunna använda rutavdraget.

Genom att dra nytta av rutavdraget kan du spara pengar samtidigt som du får tillgång till professionella och pålitliga tjänster. Det är ett sätt att främja legala och registrerade företag samtidigt som du minskar den svarta ekonomin.

RUT Avdrag hos Flytt & Städfix Uppsala!

Vill du spara pengar samtidigt som du får professionell hjälp med din flytt eller städning? Hos oss kan du dra nytta av RUT-avdraget och få både kvalitetstjänst och förmånliga priser. Läs vidare för att lära dig hur du kan dra nytta av RUT-avdraget och göra din flytt eller städning ännu förmånligare!